Cosmin Andrei despre amânarea sedinţei de CL: Unii consilieri au afirmat că este important să meargă în Madagascar, alţii că trebuie să aiba grijă de familie

cosmin andrei (2)Viceprimarul Cosmin Andrei a criticat in cadrul unei conferinte de presa atitudinea consilierilor locali din „Alianta raului” de a refuza sa participe la sedinta extraordinara de Consiliu Local, care fusese programata vineri. El a spus ca motivele invocate de consilierii PNL-PDL, care au solicitat sa fie invoiti, sunt puerile.

Vreau sa abordez problema votului de blam dat de alianta raului in Consiliul Local, care astazi a inteles sa lipseasca din diverse motive, unele puerile. Unii consilieri au afirmat ca este foarte important sa mearga in vacanta la Madagascar, altii au afirmat ca  trebuie sa aiba grija de familie, altii ca sunt la serviciu si au intalniri importante„, a spus Cosmin Andrei.

Viceprimarul considera ca acesti consilieri isi vor asuma responsabilitatea pentru amanarea sedintei de Consiliu Local. El crede ca investitia de la stadionul municipal poate fi amenintata de calendarul lucrarilor aprobate.

 

One thought on “Cosmin Andrei despre amânarea sedinţei de CL: Unii consilieri au afirmat că este important să meargă în Madagascar, alţii că trebuie să aiba grijă de familie

  1. alianta raului pentru botosani e aia intre mortariuc primarele si praf in nas, viceprimarele!!! mai bine va cautati de lucru in alta parte! banuiesc ca s-a pus aceasta sedinta vineri, stiind ca unii nu vor fi, voi treceti orice hotarare , fara ca opozitia sa fie majoritara…cum e acum!! abia astept o intelegere, poate dispare andrei, sa te vad cum te descurci, ca egner, cu toate atributiile pe cap!!ca in mintea voastra alti viceprimari nu pot face treaba, daca-s din alte partide…tipic comunist!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *