Vezi candidatul susţinut de PNL la Primăria Săveni, în 2016

Primaria SaveniLiberalii s-au gândit deja pe cine bagă la înaintare la Primăria Săveni, la alegerile din 2016. Florin Ţurcanu, liderul PNL Botoşani, a declarat că cel care va candida pe listele PNL la Primăria Săveni este Vasile Dumitraşcu, cel care a fost numit la conducerea PNL Săveni, după ce Relu Târzioru a renunţat la funcţiile deţinute în partid. Dumitraşcu este de profesie jurist şi ocupă un loc de consilier în Consiliul Judeţean.

like facebook

Îl văd foarte hotărât pe domnul Dumitraşcu, care este un om foarte serios. Dânsul are vreo şase-şapte magazine, are o casă frumoasă în Săveni, un om gospodar care a cununat şi botezat. Este un om credincios, consilier la biserică şi are o colaborare bună cu protopopul de Săveni. Un tip care niciodată nu s-a băgat în faţă. A stat în spate„, a spus Ţurcanu.

One thought on “Vezi candidatul susţinut de PNL la Primăria Săveni, în 2016

  1. Dumitraşcu,alias ,,Zaibăr”,este un fost gestionar la metalo-chimice,fost magazioner pe la CFR,când a sustras şube,lopeţi,roabe şi ce era pe acolo şi le-a introdus în magazinul propriu să le comercializeze,fiind cercetat de unul Flămânzeanu de la poliţia economică;este consilierul local condamnat cu suspendare,este un evazionist,care doseşte marfa la negru acasă,spre a o introduce apoi în magazin după ce vinde ceva…practic averea şi-a adunat-O prin evaziune şi contabilitate la dublu!Vedeţi ce declaraţie de avere are şi ce cifră de afaceri are firma lui!Aici e treabă de DNA!wow! cel mai important este omul de casă a lui Relu,căţelul de ogradă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *