Liberalii nu se gândesc încă la schimbarea viceprimarului Cosmin Andrei

florin turcanu gheorghe sorescuReprezentanţii PNL Botoşani susţin că este prea devreme o discuţie pe tema schimbării viceprimarului Cosmin Andrei. Florin Ţurcanu, liderul PNL Botoşani, a declarat că l-a delegat pe vicepreşedintele PNL, Gheorghe Sorescu, să discute cu toate partidele politice, iar când acesta va considera că se impune o reaşezare, nu alianţă, atunci va anunţat public şi va face demersurile care se impun.

Ei s-au arătat, în schimb, deranjaţi de atitudinea primarului Ovidiu Portariuc.

Este prematur să vorbim de o înlocuirea viceprimarului Andrei. Pe mine mă doare un singur lucru: am al doilea viceprimar al meu care spune că : <domnule, nu am fost niciodată atât de înjosit cum am fost acum>. Nu poţi să te joci cu soarta unui om”, a spus Ţurcanu.

like facebook

 Liderul PNL Botoşani consideră că circul din Consiliul Local se datorează faptului că primarul Ovidiu Portariuc nu cheamă consilierii să se consulte pe proiectele de hotărâre.

Când nu ai nimic a spune, oferi circ, apă şi pâine. Pe mine mă dezgustă şi îi dezgustă şi pe colegii mei. Şi doamna Lupaşcu mi-a spus că nu ţine cu orice preţ la această funcţie„, a menţionat Ţurcanu.

El a adăugat că nu va recurge la măsură lui Portariuc în cazul vicepreşedintelui CJ, Paul Pavăl.

„Eu vreau să îi mai dau atribuţii. Dacă domnul Sorescu spune mâine: mai ia de la mine şi dă-i lui Pavăl, nu am nicio problemă. Oricum domnul Pavăl semnează toate hârtiile din CJ„, a completat Ţurcanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *