Preşedintele executiv al PSD Botoşani către liberali: Încă îi mai aştept. Porţile sunt deschise!

turcanu la aceeasi masa cu portariucPreşedintele executiv al PSD Botoşani, Ovidiu Portariuc, a lansat, joi, un nou apel către foştii colegi din alianţă. Acesta le-a cerut liberalilor să-şi revină din rătăcirea pe care o au momentan şi să revină în USL, pentru a fi dus la îndeplinire proiectul pe care şi l-au asumat în faţa botoşănenilor. Portariuc le-a dat şi un termen foştilor colegi din alianţă: sfârşitul lunii martie.

like facebook

 Încă mai aştept, cel puţin până la sfârşitul lunii, ca liberalii să revină la matcă. Porţile sunt deschise, dacă nu va trebui să acţionăm în consecinţă şi să ne asigurăm suportul. Acest apel l-am făcut şi atunci când s-a rupt USL, îl fac şi acum. Le-am acordat termen de o lună, poate le vine mintea la cap, poate înţeleg că sunt lucruri mai importante pentru oraş„, a spus Portariuc.

El crede că nu ar trebui să se ţină cont de culoarea politică atunci când se decid proiecte importante pentru judeţul Botoşani.

Asta aştept şi de la consilierii din Botoşani, că altfel o vor ţine aşa până în 2016. Atunci îi asigur că votul popular îi va spulbera, cum s-a întâmplat şi cu cei din PNŢCD”, a adăugat Portariuc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *