PNL ar putea desemna un nou director de campanie. Vezi pe cine!

ionica nechifor la pnl 2Vicepresedintele PNL Botosani, Ionica Nechifor, si-a anuntat intentia de a renunta sa mai coordoneze campania electorala a PNL din 2014. El a trimis la partid o adresa prin care si-a anuntat decizia. Presedintele PNL Botosani, Florin Turcanu, sustine ca este o suparare temporara a lui Nechifor si i-a dat termen de gandire o saptamana. Liderul PNL spune ca Nechifor se afla intr-o situatie delicata, pentru ca sunt partide care il curteaza, postul acestuia, de director la Statiunea Popauti, fiind amenintat odata cu trecerea PNL in opozitie.

like facebook

El iubeste foarte mult fermierii si statiunea aia si poate fi schimbat. Am incredere in domnul Nechifor ca nu va pleca din PNL. Este o vointa pe care nu o putem comenta. Mai avem rabdare si am incredere in domnul Nechifor. Nu este prima data cand reactioneaza astfel la suparare. PNL nu a facut niciun deserviciu niciunei persoane. Daca cine este suparat pe presedinte, la viitoarele alegeri sa-i dea un vot negativ. Daca cineva se supara mine nu inseamna ca trebuie sa se supere pe partid„, a spus Turcanu.

In cazul in care Nechifor va ramane pe pozitie, seful PNL s-a gandit si la un inlocuitor . Acesta va fi senatorul Viorel Grigoras, decizia urmand sa fie luata in cadrul Biroului politic al PNL de saptamana viitoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *