Inspector şcolar, acuzat că nu ştie să scrie româneşte

mesaj Teodora Estera UrsulicaUn inspector şcolar din Botoşani este acuzat că nu ştie să utilizeze corect limba română. Acesta este acuzat că trimite documente oficiale către alţi colegi sau directori de şcoli încălcând reguli elementare de gramatică.

Inspectorul Teodora Estera Ursulică a trimis, de curând, un mail care conţinea „precizari referitoare la sustinerea inspectiilor curente si speciale pentru definitivat si grade didactice”, iar în mail a postat un mesaj care i-a deranjat puternic pe unii dintre colegi.

BotosaniNews a primit pe mailul redactiei dovada în care inspectorul, care este doctorand, scrie verbul „trimiteti”, la persoana a doua plural, cu cratima, sub forma „trimite-ţi”.

„Aceştia sunt profesioniştii din Inspectoratul Şcolar„, susţine profesorul care a trimis mailul pe adresa BotosaniNews.

 

10 thoughts on “Inspector şcolar, acuzat că nu ştie să scrie româneşte

      1. Nici subiectele nu au fost la nivel local, ci nationale, dar e clar ca cine a postat comentariul nu e cunoscator, ci doar comentator rau intentionat sau invidios pe niste rezultate pe care el, probabil, nu le-a obtinut niciodata!

  1. Uraaaaa!!!!!! Straşnică echipă, caractere mari, profesionişti frateeeee!!!!! Asta ajunge în minister, sigur!!

  2. Cine nu utilizeaza calculatorul si nu a scris niciodata nimic, categoric nu greseste. Cine nu a gresit niciodata din graba sau din stres, nu din nestiinta (daca exista vre-un om perfect), sa ia primul piatra si sa arunce in Teodora!

    1. Nici tu nu stii sa scrii corect , cucoana!
      ,, (daca exista vre-un om perfect)”
      Mai invata ceva gramatica !

      1. Sa inteleg ca dvs. va considerati perfect, din moment ce va permiteti sa sanctionati pe oricine. Nu va dati seama ca, daca vi se pare ca stiti mai multa gramatica ca altii, aveti si dvs. suficiente alte domenii la care puteti gafa cu siguranta. Sunteti genul de om care vedeti paiul din ochiul altuia, dar nu vedeti barna din ochiul dvs. Daca toti profesorii din Botosani (de matematica, fizica, chimie, geografie, etc.) s-ar ocupa sa-si „vaneze” colegii cand gresesc, cine s-ar mai ocupa de educatia copiilor nostri. Fiecare profesor s-a specializat pe un domeniu pe care il cunoaste foarte bine, nu poate excela in toate domeniile.
        Oricum, cine a facut acest gest sa trimita acest mail privat presei (nu vad nici un document oficial asa dupa cum se mentioneaza), nu este decat un om lipsit de caracter, care in loc sa-si faca treaba cu profesionalism in domeniul lui de activitate, se ocupa se denigreze colegii si mai e si platit din bani publici, adica ai nostri ai cetatenilor!

  3. Se observa „de la o posta” faptul ca profesorul care a trimis mailul pe adresa BotosaniNews are cu siguranta o problema personala cu respectivul inspector scolar din Botosani. Oare ce profesor, oare ce mentalitate ar putea sa se ridice impotriva unui inspector scolar intr-un asemenea mod, numai pentru o simpla greseala pe care fiecare dintre noi o putem face sub presiune, in graba, din neatentie, oboseala etc. Ne asteptam de la persoanele care sunt in invatamant, care au un efect puternic asupra tineretului tarii si care, vrand nevrand, sunt un exemplu pentru ei, sa arate maturitate si o personalitate demna de urmat, dar atitudinea profesorului care a trimis mailul la BotosaniNews lasa mult prea mult de dorit. Orice om cu capacitatea de a citi printre randuri, poate cu usurinta sa observe lipsa de bunul simt ( ca sa nu ma exprim altfel ) care sta in spatele acestei informatii.

  4. Cata rautate au unii. da in cap tineretului. Oare el nu a gresit niciodata? mai multa toleranta nu ar strica. In ce stress lucreada doamna asta sa arate mai marilor ca se achita constiincios de sarcini e de asteptat la o greseala minora. DE CATA FINETE DA DOVADA, MI-AR FI RUSINE SA-I FAC UN ASEMENEA REPROS. uNII FAC ARMASAR DIN TANTAR.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *