Primăria condiţionează închirierea spaţiilor din Centrul Vechi cu investiţii de cel puţin 10.000 de euro

Centrul Vechi din BotosaniExecutivul Primăriei vrea să preia în administrare spaţiile din Centrul Vechi de la societatea Locativa şi vrea să impună noi condiţii chiriaşilor.

like facebookPrimarul, Ovidiu Portariuc, a afirmat că va propune un proiect de hotărâre pentru transferul administrării spaţiilor din Centrul Vechi, după ce societatea Locativa, condusă de fostul primar Cătălin Flutur, este acuzată de ineficienţă. Conducerea instituţiei vrea să impună noi condiţii chiriaşilor, respectiv o investiţie de minimum 10.000 de euro şi un contract cu o perioadă între 3 şi 5 ani.

„Au trecut doi ani aproape şi nu s-a întâmplat nimic. O să vedem dacă consilierii sunt de acord cu noua formulă ce se va întâmpla în următoarele trei luni de zile. Am propus extinderea perioadei între 3 şi 5 ani, cu o investiţie minimă de 10.000 de euro, pentru a avea siguranţa că nu vin doar nişte agenţi economici care blochează spaţiile respective. Firmele care vor veni trebuie să aibă activitate în zona de alimentaţie publică”, a declarat Ovidiu Portariuc.

One thought on “Primăria condiţionează închirierea spaţiilor din Centrul Vechi cu investiţii de cel puţin 10.000 de euro

  1. [Marked as spam by Antispam Bee | Spam reason: Server IP]
    Strigator la cer – daca as avea 10.000 euro as face bisnita in piata ca tot as castiga mai mult , dar nicidecum sa investesc in spatiu si in termen de 3 ani parasesc acel spatiu ca de se va schimba culoarea politica .
    Ex: 3 ani = 36 luni
    10.000 Euro / 36 luni =277 euro
    Avand un spatiu de cca. 100 mp ar ajunge /luna /mp de 2,77 euro pentru investirii in spatiu .( daca spatiul este mai mic creste valoarea )
    D-le primar asa vreti d-voastra sa ajutati firmele mici ? Ce se intimpla cu acel proiect de subventionare de 5000 de EURO pentru firmele noi infiintate si au un proiect viabil in piata .
    NASPA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *