Foto! Cameră de gardă a medicilor de la Pediatrie, plină cu igrasie

igrasie spital copiiProbleme cu acoperişul la una din clădirile Secţiei de Pediatrie a Spitalului Judeţean. Din cauza că acoperişul este deteriorat, peretii de la ultimul etaj al clădirii sunt plini cu igrasie şi încep să se scrojească.

Dezolant arată şi camera de gardă a medicilor, care a fost renovată anul trecut. Aceasta a fost modernizată în totalitate, însă, datorită faptului că acoperişul nu a fost reparat, după topirea zăpezii în încăpere a început să plouă şi arată ca după război.

egrasie spital copii 1Reprezentanţii Spitalului Judeţean cunosc situaţia, însă spun că nu pot face mai multe din lipsă de fonduri. Acoperişul clădirii ar trebui schimbat, dar nu sunt bani.

Acolo s-au făcut lucrări în limita resurselor. Există un calendar al lucrărilor. Schimbarea acoperişului înseamnă un proiect, înseamnă o sumă importantă de bani. Să nu uităm că aceste secţii au venit cu lucrări neefectuate de ani de zile şi care nu se fac de o lună-două„, a spus Ioan Asaftei, director de îngrijiri la Spitalul Judeţean.

like facebook

 Astfel de probleme, mai spune directorul de îngrijiri, sunt şi la Secţia de Psihiatrie.

Reprezentanţii spitalului vor face demersuri la Consiliul Judeţean pentru alocarea de fonduri necesare acestor reparaţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *