Ovi Cernăuţeanu, felicitat de autorităţile judeţului: Totdeauna am precizat că sunt botoşănean şi că ţin foarte mult la acest orăşel

ovi cernauteanuOvi Cernauteanu a primit o diploma de execelenta si o placheta din partea autoritatilor judetului Botosani. Solistul a fost felicitat de vicepresedintele Consiliului Judetean, Gheorghe Sorescu si viceprimarul Catalina Lupascu pentru rezultatele artistice deosebite si pentru faptul ca, in calitatea de botosanean, va reprezenta Romania pentru a doua oara la Eurovision. Ovi a declarat, miercuri, in cadrul unei conferinte de presa, ca tinta la Eurovision este obtinerea trofeului. Acesta a mai spus ca nu va uita niciodata judetul in care s-a nascut. Piesa “Miracle”, cantata de Ovi Cernauteanu si Paula Seling a fost declarata câştigătoare la selecţia naţională Eurovision.

like facebookTotdeauna am precizat ca sunt botosanean si ca tin foarte mult la acest orasel. Era pacat, mai ales ca am reusit sa fac ceva pe partea muzicala, sa nu promovam zona. Asteparile la Eurovision sunt mari, pentru ca altfel nici nu ma aruncam in acest concurs. Este o responsabilitate mare, pentru ca toata lumea este cu ochii pe noi dar sunt mari asteptarile pentru ca ne dorim si credem in acest proiect. I-am spus si Paulei, ca plecam la drum cu atitudinea de invingatori. Ne dorim trofeul, iar de maine (nr.joi), cand suntem in Bucuresti, ne apucam de treaba. Nu vreau sa fie ca o lauda, dar piesa noastra este cotata ca fiind una dintre castigatoare„, a spus Ovi Cernauteanu.

ovi cernauteanu 2

Acesta a spus ca urmeaza sa faca un turneu national cu aceasta piesa, iar Botosaniul nu va fi omis de pe lista.

Vicepresedintele Consiliului Judetean i-a acordat solistului botosanean o diploma de excelenta si o placheta.

Nu este nici primul si nici ultimul botosanean care va face cinste judetului Botosani. Mulţumim ca nu ai uitat judetul de unde ai plecat. Pentru noi, botosanenii, Ovi este deja un castigator„, i-a spus Sorescu lui Ovidiu Cernauteanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *