Ancheta în cazul bebeluşului cu piciorul rupt s-a finalizat: Cei doi copii şi mama lor, internaţi la Centrul maternal

dan slincu dgaspcReprezentantii Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului au decis ca cei doi copii de la Vorona, cel de noua luni cu piciorul fractura si altul de sase ani, internati la Pediatrie, sa fie dusi la Centru maternal impreuna cu mama lor. Dan Slincu, directorul DGASPC, a declarat ca aceasta este cea mai buna solutie luata in urma anchetei care i-a vizat pe parinti, pentru a preveni separarea fratilor. In urma cercetarilor, se pare ca baietelul de sase ani nu ar fi fost agresat de parinti, ci prezenta vanataile din cauza unei cazaturi. Al treilea copil, de opt ani, va ramane acasa cu tatal sau.

like facebookMama va fi inclusa intr-un program de consiliere si va fi invatata cum sa-si educe copii. Al treilea copil va fi monitorizat. El are un atasament deosebit fata de tata„, a spus directorul DGASPC.

Ei vor sta in Centrul maternal 30 de zile, dupa care se vor intoarce acasa. Reamintim faptul ca bebelusul de noua luni a suferit o fractura la picior in urma unui scandal izbucnit intre parinti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *