Gheorghiţă oferă recompensă celui care îl ajută să găsească hoţii care i-au spart casa

Viceprimarul Florin GhiorghiţăFostul viceprimar al municipiului Botoşani, Florin Ghiorghiţă, oferă recompensă oricărei persoane care îi oferă indicii care să ducă la prinderea hoţului sau hoţilor care, săptămâna trecută, i-au spart locuinţa.

M-am hotarat. Intrucat traim intr-un oras din ce in ce mai sigur si in care politia isi face cu prisosinta „datoria”, intr-un oras asa cum pseudoprimarul nostru il promitea in campania electorala, ofer o recompensă. Ofer o recompensa materiala importanta celui sau celor care vor furniza date si detalii care sa duca la prinderea si pedepsirea celor care mi-au violat intimitatea casnica, care mi-au terorizat familia si care mi-au furat bunuri ce contin amintiri nepretuite„, anunţă Gheorghiţă.

like facebookFlorin Ghiorghiţă susţine că recompensa porneşte de la 1.000 de lei şi poate creşte până la un autoturism.

El vrea să fie contactat pe facebook sau pe adresa de mail: [email protected]

Vila fostului viceprimar Ghiorghiţă, călcată de hoţi

4 thoughts on “Gheorghiţă oferă recompensă celui care îl ajută să găsească hoţii care i-au spart casa

  1. [Marked as spam by Antispam Bee | Spam reason: Server IP]
    Si de unde bani pentru un autoturism ??? Doar e bugetar !!! :))) …. Deci prin urmare acea vila este a dansului dupa cum si afirma in declaratia sa „care mi-au violat intimitatea casnica” ….

  2. „Pe vremea lui” orasul era muuult mai sigur! 🙂
    Ce-ar vrea, dragu’ de el, sa stea politia si sa-i pazeasca lui casa???
    Cat tupeu au unii mizerabili…

  3. Dar tu cand furai apa,curent si alte mizerii pe care le-ai facut,cand ai mintit ca iti faci garaj si ai facut magazin, cand ai trecut pe la fiecare partid aflat la putere pentru ciolan ,atunci cum era? Bine asa-i? De ce nu ai pus camere de supraveghere in oras mai multe si mai performante ca sa nu mai fure hotii,cand erai la putere? Exista un Dumnezeu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *