Jaf la o casă de amanet din Primăverii

casa amanet fabio sparta botosani1Două persoane, cu cagule pe faţă, au jefuit, marţi seară, o casă de amanet de pe strada Primăverii din municipiul Botoşani. Ele au intrat în casa de amanet, au spart geamul unei uşi de la intrare, l-au imobilizat pe angajatul firmei şi au furat din interior peste 3.000 de lei, aflaţi într-un sertar, şi- cel mai probabil- peste un kilogram de aur, care se afla în seiful unităţii.

like facebookPersoanele respective au dispărut fără urmă, iar angajatul a reuşit să apese butonul de panică. La faţa locului au ajuns echipaje de poliţie şi de la firma de securitate FGM.

Casa de amanet Fabio din Primăverii avea un sistem de supraveghere video funcţional, iar poliţiştii urmează să analizeze înregistrările cu imaginile cu cei doi indivizi. Criminaliştii au preluat amprente de la faţa locului.

” Angajaţii au văzut două persoane suspecte care au intrat duminică în casa de amanet, însă nu putem spune cu siguranţă dacă ele sunt. Urmează să se facă verificări. Jaful a durat 30 de secunde, au intrat cu cagule şi ştiau exact unde se află banii şi bijuteriile. Cu sistemele de siguranţă din ziua de astăzi trebuie să ai un dram de nebunie să faci aşa ceva”, a declarat Adi Amariţei, proprietarul casei de amanet.

Acum doi ani, o altă casă de amanet Fabio, de lângă Biserica Sfântul Ilie, de pe Calea Naţională, a fost jefuită.

casa amanet fabio sparta botosanicasa amanet fabio sparta botosani3casa amanet fabio sparta botosani2

One thought on “Jaf la o casă de amanet din Primăverii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *