Urban Serv organizează colectare de deşeuri de echipamente electrice şi electronice

deseuri electriceOperatorul de salubritate din municipiul Botoşani organizează o campanie de informare şi colectare a deşeurilor de echipamente electrice şi electronice.

Campania se desfăşoară în două etape, distribuire de materiale informative începând de miercuri şi până la sfărşitul lunii martie şi colectare de deşeuri în perioada 7 aprilie -18 aprilie la mai multe puncte. Locaţiile de colectare au fost stabilite la asociația nr. 29, asociația nr. 36 şi asociația nr. 63. Solicitările de preluare pot fi făcute la numărul de telefon 0741345661.

like facebook „Campania ”Împreună, pentru un mediu curat” urmăreşte informarea şi conştientizarea populaţiei privind importanţa colectării separate a deşeurilor întrucât, depozitate necorespunzător, acestea se transformă în timp în deşeuri periculoase ce atentează la sănătatea oamenilor şi a mediului înconjurător şi blochează resurse importante de materie primă necesară realizării unor noi produse”, se arată într-un comunicat al Primăriei Botoşani.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *