Consiliul Judeţean intră în legalitate cu panourile publicitare ale lui Ţurcanu

panou Florin TurcanuPreşedintele Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu, a obţinut autorizaţii pentru panourile publicitare montate în judeţ. Cel puţin asta susţine vicepreşedintele CJ, Gheorghe Sorescu, care a afirmat că primăriile au emis autorizaţiile de construcţie. Asta după ce social-democraţii au solicitat un control din partea Inspectoratului de Stat în Construcţii, iar unii primari au sesizat Instituţia Prefectului cu privire la ilegalitatea acestor panouri. Vicepreşedintele CJ spune că acum social-democraţii au cerut să fie lăsate panourile, după ce au constatat că „acestea sunt cu dus şi întors”.

like facebook

 Unde preşedintele a vrut să-şi facă cunoscut programul şi agenda, a şi început să-l injure multă lume. A plecat cu un entuziasm mare, acum nu mai e aşa. Inclusiv cei de la PSD au spus să le lase aşa, după ce au ieşit şi au acuzat. Au văzut că lucrurile astea sunt cu dus şi întors. Acum, cei din zona politică sunt mulţumiţi de panourile puse de preşedintele CJ„, a spus Sorescu.

Pe cele 260 de panouri au fost cheltuiţi peste un miliard lei vechi.

2 thoughts on “Consiliul Judeţean intră în legalitate cu panourile publicitare ale lui Ţurcanu

  1. [Marked as spam by Antispam Bee | Spam reason: Server IP]
    Cine emite autorizatia pentru acele panouri la nivel de judet ??? Cumva Consiliu Judetean ?? Cine e presedintele Consiliului Judetean ??? =)))) ….Chiar domnul de pe panouri !! …e o expresie daca nu ma insel ceva de genul: numele ……. pe toate gardurile, in cazul nostru pe toate panourile ! !… =)))) ….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *