Nicu Alifantis a inclus şi Botoşaniul în turneul său naţional. Vezi când a fost programat concertul pentru botoşăneni!

AFIS-ALIFANTIS-237x300Botoşănenii sunt aşteptaţi, luna aceasta, la un concert cu totul şi cu totul deosebit susţinut de cantautorul Nicu Alifantis.

Artistul a inclus şi Botoşaniul în turneul de promovare al noului album, intitulat „Mozaic”, turneu care cuprinde, nu întâmplător, 40 de oraşe.

De ce 40 de concerte? Pentru ca anul acesta am împlinit 40 de ani de când slujesc neconditionat, cu mare drag,  respect, iubire si recunostintă în fata Publicului, caruia îi datorez însăsi existenta mea artistică. Este si va fi un examen greu, extraordinar de greu, pe care mi-l propun, ca pe o provocare si pe care, sper, cu ajutorul bunului Dumnezeu si al bunăvointei Dumneavoastră, cei ce veti fi alături de mine, sa-l pot trece. Dati-mi o sansă, promit să nu va dezamăgesc!, spune Nicu Alifantis.

Concertul de la Botoşani va avea loc săptămâna viitoare, pe data de 11 martie, la Casa de Cultură a Sindicatelor, preţul uni bilet fiind de 60 lei.

Noul album al artistului este unul special prin consistenţa sa. Este, aşa cum îl descrie Alifantis. „Un amalgam de ritmuri şi stiluri muzicale, de instrumente clasice şi exotice, de sonorităţi neaşteptate, precum o îmbrăţişare deosebit de tandră. 14 cântece dedicate femeii, dragostei şi prieteniei, fiecare cu istoria sa. Este o poveste de dragoste, spusă în diferite feluri, graiuri, aidoma unui mozaic”.

Albumul lansat anul trecut, a fost deja recunoscut de specialiştii în domeniul muzical, dat fiind faptul că a fost recent nominalizat pentru cel mai bun album al anului 2013 la categoria Albumul anului la Premiile Muzicale Romania Actualităţi.

Două din piesele artistului, respectiv „Mozaic” şi „Linişte-n cer”, au cucerit ascultătorii postului public de radio deoarece la singurul top doar cu muzică românească, realizat de Titus Andrei, au câştigat ambele locul I.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *