Portariuc: Nu intru în conflict cu cozile de topor ale lui Cătălin Flutur

ovidiu portariuc, primarul BotosaniuluiPrimarul Municipiului Botoșani, Ovidiu Portariuc, a declarat că nu va răspunde la provocarea consilierului municipal  Florin Ghiorghiță de a publica în fiecare  zi o plângere penală la adresa celor care au administrat Primăria, în mandatul fostului primar Cătălin Flutur. Actualul edil consideră că organele de anchetă deja fac cercetări cu privire la activitatea fostei administrații și că fostul viceprimar este ultimul care are căderea să vorbească despre corupție.

Eu refuz să intru în conflict cu uneltele sau cozile de topor ale lui Cătălin Flutur. Domnul Ghiorghiță a fost șeful camarilei domnului Flutur, cel mai compromis om al sau. O știe tot orașul. E ultimul om care are căderea să ridice steagul anti-corupției. Lăsați-l să se plângă cât o vrea. Să vedem cine îl ia în serios”, a declarat primarul Portariuc.

like facebook

 Acesta a amintit că DNA a început o investigație cu privire la mai multe fapte de coruptie ce ar fi fost săvârșite în timpul fostei administrații și că organele de anchetă și instanțele de judecată sunt singurele în măsură să se pronunțe.

Eu nu vin să flutur plângeri penale în disputele politice. Oricine se poate plânge de orice, dar nu orice plângere este întemeiată.  Cert e însă că în prezent sunt anchete penale în desfășurare cu privire la activitatea fostei administrații. Deci aici nu e vorba de un atac politic, de fațadă, ci de indicii temeinice privind fapte de corupție. Subliniez însă că Ghiorghiță a fost și este doar o unealtă a domnului Flutur. Acolo e sursa acestui atac politic”, a precizat Portariuc.

Sursa: comunicat presă

One thought on “Portariuc: Nu intru în conflict cu cozile de topor ale lui Cătălin Flutur

  1. Cu agaraju, domnu, cu garaju, cum ramane? Vreau si eu un garaj in centrul orasului si o vila in BT si cateva afaceri ca sa-mi dau mana de afacerist….Se poate, dn Flutur? Dn Ghiorghita, se poate? Macar doua-trei taxiuri si un maxi-taxi…Hai …!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *