Electroalfa a modernizat o secţie de producţie unde ţinteşte afaceri de 15 milioane de euro

gheorhe ciubotaru electroalfa botosani1Compania Electroalfa a finalizat un proiect de 19 milioane de lei, cofinanţat cu fonduri europene, privind modernizarea unei secţii de producţie.

like facebookGheorghe Ciubotaru, preşedintele Consiliului de Administraţie al societăţii, a precizat că investiţia făcută în retehnologizare va aduce, pe termen mediu, afaceri de 15 milioane de euro.  Firma a ajuns să livreze produsele metalice în ţări precum Finlanda, Elveţia, Germania, Franţa, exportul reprezentând jumătate din cifra de afaceri. Printre partenerii de afaceri fiind şi mari constructori auto precum Volvo sau Renault.

” Prin implementarea proiectului se doreşte diversificarea portofoliului de produse, menţinerea nivelului de preţ, prin eficientizarea costurilor de producţie şi creşterea cotei de piaţă pe piaţa confecţiilor metalice din regiunea nord est”, a declarat Gheorghe Ciubotaru.

Proiectul intitulat „Modernizare SC Electro Alfa CM SRL în vederea creşterii competitivităţii şi îmbunătăţirii potenţialului pe piaţă” a presupus dotarea cu 24 de maşini şi utilaje şi 4 aplicaţii software. El a permis şi angajarea a 16 persoane.

muncitor electroalfa botosanimuncitor electroalfa botosani1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *