Viceprimarul Lupaşcu despre decizia primarului: În Primăria Botoşani se face politică, nu administraţie

catalina lupascuViceprimarul liberal Cătălina Lupaşcu consideră că decizia luată, luni, de primarul Ovidiu Portariuc, aceea de a-i lua din atribuţii, este una politică. Ea spune că şi-a îndeplinit atribuţiile cu responsabilitate şi că unul din reproşurile aduse de Ovidiu Portariuc, cel referitor la gestionarea spaţiilor din Centrul Vechi, nu este întemeiat. Viceprimarul a explicat că a venit chiar şi cu un proiect de hotărâre privind gestionarea spaţiilor din Centrul vechi, proiect care a fost respins de consilierii PSD.

like facebookAm argumente că activitatea pe care am desfăşurat-o a fost o activitate de calitate, dacă mă uit şi pe ceea ce înseamnă încasări la visteria municipiului Botoşani pentru anul trecut, iar acest lucru este în favoarea mea. Mi-a spus că de fapt este o decizie politică, fiindcă mă aflu în opoziţie odată cu ruperea alianţei. Deci în Primăria Botoşani se face politică, nu administraţie. Îi mulţumesc pe această cale domnului primar, fiindcă voi avea timp la dispoziţie să merg în teritoriu, în oraş, şi să vin cu amendamente bune în şedinţa de CL„, a spus Cătălina Lupaşcu.

Ea a spus că decizia luată de primar seamănă izbitor cu cea luată anul trecut în cazul fostului viceprimar Viorel Iliuţă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *