Traficanţi de ţigări, conduşi de un poliţist de frontieră, trimişi în judecată

descinderi mascati2Procurorii DIICOT au dispus, la sfârşitul lunii februarie, trimiterea în judecată a unei grupări de traficanţi de ţigări , ce se ocupa cu traficul de ţigări, pentru săvârşirea infracţiunilor de aderare şi sprijinire a unui grup de criminalitate organizată precum şi contrabandă.

like facebookGruparea, formată din 19 persoane, era condusă de un poliţist de frontieră, Gicu Epuraş. Potrivit anchetatorilor acesta, locuieşte într-o localitate situată pe malul râului Prut şi primea direct ţigările de la cetăţenii moldoveni.

Ulterior ţigările ajungeau la ceilalţi membri ai grupării care îi vindea pe pieţe din Botoşani, Iaşi şi Neamţ. În numai şase luni, aprilie-noiembrie 2013, poliţistul a primit 70.000 de pachete de ţigări. Valoarea prejudiciului total estimat de procurori se situează la valoarea de 1,5 milioane de lei.

La jumătatea lunii noiembrie, procurorii au descins la locuinţele membrilor grupării fiind reţinute iniţial 10 persoane şi ulterior arestate şase, printre care şi poliţistul de frontieră, După câteva luni de arest s-a decis punerea lor în libertate sub control judiciar.

One thought on “Traficanţi de ţigări, conduşi de un poliţist de frontieră, trimişi în judecată

  1. Dar despre traficantul de la Darabani care era ofiter la politia de frontiera ,ce vesti ne dati? Mai lucreaza in politie? Sau sa apucat din nou de trafic?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *