Vezi salariile medii lunare la societăţile din subordinea Consiliului Local

bani numaratiSalarii consistente pentru angajaţii societăţilor comerciale din subordinea Consiliului Local. Pe lângă salariu deloc de neglijat pe care îl primesc angajaţii de la Locativa, Modern Calor, Urban Serv şi Eltrans, ei beneficiază în plus de tichete de masă dar şi de alte drepturi salariale conferite prin contractul colectiv de muncă. Locativa se află în top, cu salariile cele mai mari. Aici, câştigul mediu lunar pe salariat este de 2.739 lei.

like facebook

La o diferenţă destul de mică urmează societatea Modern Calor, unde câştigul mediu lunar pe salariat a fost în 2013 de 2.578 lei. Societatea Urban Serv se află pe locul trei, cu un câştig mediu lunar pe salariat de 2.009 lei, urmat de Eltrans, unde câştigul mediu lunar pe salariat în 2013 a fost în 2013 de 1.735 lei. Lefurile angajaţilor societăţilor din subordinea Consiliului Local vor creşte, însă, anul acesta. Deja unele dintre societăţi au indexat salariile cu rata inflaţiei.

Lefurile mari pe care le primesc salariaţii societăţilor din subordinea CL au fost criticate în repetate rânduri de către primarul Ovidiu Portariuc. El a spus că salariile mari nu se reflectă în activitatea desfăşurată de aceste societăţi, cu atât mai mult cu cât în Primăria Botoşani sunt salariaţi care primesc şi minimul pe economie.

2 thoughts on “Vezi salariile medii lunare la societăţile din subordinea Consiliului Local

  1. [Marked as spam by Antispam Bee | Spam reason: Server IP]
    Duceti lumea in eroare.
    In cel mai bun caz sunt salarii brute nu nete cum lasati sa se inteleaga.

  2. La unitatile cu capital de stat trebuie salarii controlate, impuse de lege, nu cum sunt acuma, jetmanesc oamenii si ei isi cresc salariile cum vor ei. Sa se faca media la salarii separat pe muncitori si TESA, eventual conducerea separat, te ingrozesti ce salarii au pe spinarea noastra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *