Exclusiv! Hotelul Premier, preluat de un cunoscut om de afaceri din Botoşani

hotel premier botosaniHotelul Premier, care aparţine Mihaelei Borcea, va fi preluat de un cunoscut om de afaceri din Botoşani. Borcea a decis să cedeze construcţia de la intrarea în Botoşani, dinspre Suceava, familiei Şoptică.

Mihaela Borcea şi Magda Şoptică, soţia deputatului PNL Costel Şoptică, s-au înţeles cu privire la preluarea, în locaţie de gestiune, a afacerii de la Botoşani.

like facebookContractul este valabil pe o perioadă de cinci ani, începând cu data de 17 martie.

hotel premier botosani2El conţine o clauză care oferă dreptul de preempţiune la cumpărare familiei Şoptică.

E păcat de această locaţie în care s-a investit atât şi e păcat de locurile de muncă create şi care trebuie păstrate„, a declarat, pentru BotosaniNews, Magda Şoptică.

Aceasta a refuzat să ofere public detalii despre valoarea contractului şi modalitatea de plată.

hotel premier botosani1Magda Şoptică a mai administrat, până anul trecut, Hotelul Premier, însă Mihaela Borcea a optat, pentru o perioadă, pentru un management turcesc.

Hotelul Premier are o capacitate de 40 de camere. El dispune de un restaurant cu 110 locuri.

Familia Şoptică a preluat şi spălătoria din incinta hotelului, îmnsă, deocamdată, nu este decisă dacă o va menţine funcţională.

Hotelul premier va fi relansat în cadrul unui eveniment care va avea loc la sfârşitul lunii mai- începutul lunii iunie.

hotel premier botosani3

 

11 thoughts on “Exclusiv! Hotelul Premier, preluat de un cunoscut om de afaceri din Botoşani

    1. Este deja in faliment! De cand a plecat Soptica de acolo….a mers numai si numai pe minus…!! Asa ca sa speram ca noi angajatii hotelului sa ramanem cu aceste locuri de munca! Carcotasilor….spor la comentat!!!

  1. [Marked as spam by Antispam Bee | Spam reason: Server IP]
    Da de foișorul de la izvorul Luizoaia, distrus de salariatii dumneavoastra (cei drept accidental) nu-i păcat d-na Șoptică? Sau mizați pe faptul că deștepții de la comunitară au spus că nu cunosc autorii. Accidentul s-a produs din prostia angajaților firmei Top Design, opriți la izvor pentru a-și potoli setea, au scăpat camioneta în canalul de lângă izvor. Bine că nu au fost victime! Totul s-a întâmplat ziua în amiaza mare, fapt observat de mai mulți trecători.
    Vă rog, refaceți foișorul până nu-i prea târziu!

  2. care MAGDA sotia sau amanta Magda ptr ca e important el pleaca si se linge cu alta MAGDA CU 178 NR DE TEL LA URMA

  3. Dacă reuşesc să îl repună pe profit ar fi foarte bine. E păcat de investiţie şi de locurile de muncă. Ce mă irită puţin e legătura parlamentar- mediu privat de afaceri. Sper să fie o legătură bazată pe lege şi în acest caz le urez succes!

  4. A LUAT BANI DE LA DESZAPEZIRE SI A LUAT HOTEL,DOAR A LUAT DEGEABA DEPUTATU 13 MILIARDE PLUS CONTRACTU CU AJUTOARE DE LA UE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *