Valeriu Iftime: Important că am schimbat sensul vaporului. Mergeam, până acum, cu viteză spre divizia B

valeriu iftime fc botosaniFinanţatorul FC Botoşani a recunoscut că victoria împotriva FC Braşov a fost unul norocos, dar şi merituos. Valeriu Iftime a menţionat că spre finalul meciului nu credea într-o victorie a echiei sale şi deja îşi făcea calculele cu un egal.

„Un rezultat, pe atât de norocos, pe atât de meritat. Dacă în fotbal nu ai şansă nu poţi să speri la lucruri măreţe. Sincer nu credeam în victorie spre final. Mă pregăteam de un 1-1 şi să mă duc acasă să mă bag sub preş, că iar suntem vai de capul nostru. Important este că am schimbat sensul vaporului că mergeam spre divizia B cu o viteză greu de imaginat. Sper ca, după 11 meciuri fără victorie, să avem un alt sens. Nu a fost un meci extraordinar, putea să fie un egal şi nu se supăra nimeni. Până la urmă norocul ţine cu cei puternici. Vă garantez că dacă lucrurile vor merge aşa, vom creşte de la meci la meci”, a spus Valeriu Iftime.

Acesta a mai ţinut să îl evidenţieze pe Valeriu Bordeanu, care a iniţiat ultimul atac al echipei, din care s-a marcat ultimul gol al meciului.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *