Începe programul de reabilitare termică a blocurilor pe bani europeni

fatada blocuriBotoşănenii care îşi anvelopează termic locuinţa prin programul demarat de Primăria Botoşani ar putea scoate din buzunar până la 40 milioane lei vechi. Cel puţin asta a declarat consilierul local Florin Ghiorghiţă, care a atras atenţia în cadrul şedinţei de Consiliun Local că botoşănenii care vor intra în acest program să nu creadă că vor plăti sume simbolice. Consilierii locali au aprobat, vineri, documentaţia şi indicatorii tehnico economici pentru reabilitarea termică a trei blocuri din municipiul Botoşani.

like facebook

 Este vorba de un bloc de pe Aleea Arcului, unde lucările sunt estimate la 826.920.000 lei, un bloc de pe Calea Naţională, cu o valoare a investiţiei de 411.478.000 lei, precum şi a unor blocuri de pe strada Săvenilor, cu o valoare a investiţiei de 956.448.000 lei.  Botosanenii vor plăti în rate suma care le revine, 10% din valoarea lucrării, pe o durata de cinci ani.

 

2 thoughts on “Începe programul de reabilitare termică a blocurilor pe bani europeni

  1. 40 de mil, insemnand 10%??? Adica termoizolatia pt un apartament poate ajunge la 400 de mil? Gheorghita e dus cu pluta? De fapt, la ce nu se pricepe el?…

  2. Să ştii că de data asta s-ar putea să nu greşeasca! De fiecare dată costurile integrale plătite în regim privat au fost MAI MICI decât decât preţurile parţiale de până la 25% plătite de proprietari atunci când s-au izolat blocurile cu bani de la buget.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *