Vezi cine îi locul lui Târzioru la conducerea PNL Săveni!

relu tarzioruLiberalii au decis, vineri după-amiază, cine îi ia locul primarului de Săveni, Relu Târzioru, în funcţia de preşedinte al organizaţiei orăşeneşti a PNL Săveni.

like facebookLiderii liberali l-au mandatat pe consilierul judeţean Vasile Dumitraşcu să coordoneze activitatea liberală din Săveni.

dumitrascu vasileAcesta este 56 de ani, este de profesie jurist şi are propria sa afacere în Săveni.

Schimbările la conducerea PNL Săveni au loc în contextul în care Relu Târzioru a renunţat la funcţiile deţinute în partid, din cauza nemulţumirilor sale faţă de sprijinul primit în administraţie

3 thoughts on “Vezi cine îi locul lui Târzioru la conducerea PNL Săveni!

  1. Tirziuru e de mult cu un picior in PSD. Conflictul de care spune e doar un pretext sa plece. Pacat ca unii se dau in petec acum cand partidul are nevoie mai mult de unitate. Drumurile proaste din Saveni se datoresc si lui Tirziuru. Banii sunt in masine bengoasa pe care o are la fel ca primarul din Paltinis care nu a facut un metru de asphalt. De ce nu a luat exemplul primarului de la UNGURENI, sau al fostului primar CIRNU, unde toate drumurile sunt asfaltate, daca spui ceva rau despre ei te bat cetatenii. TIRZIORU S-A UMPLUT SI ACUM DA CU TAMNA IN OCHI. RUSINE!

  2. Vai ce mare realizare pt.PNL , cu cine l-a inlocuit.
    Bine ca a plecat.La europarlamentare pe colegiu o sa-i faca ocampanie juristul cu Leoncio si o sa faca vreo 10 voturi.Mi-e scarba de liberalii -lideri actuali , ha, ha.Imi pare rau ca i-am votat.La presedentie pe Tarliceanu il voi vota, daca nu se imbraca si el in portocaliu.

  3. 28 Februarie, 2014 la 5:25 pm

    Ales condamnat pentru un accident la betie Autor: Sebastian GHEORGHIU Data publicarii: 15/09/2010 Prins baut la volan in ianuarie, consilierul local savinean Vasile Dumitrascu risca sa-si piarda mandatul. Trimis in judecata, el a fost condamnat de magistratii Judecatoriei Saveni la doua luni inchisoare cu suspendare. Totodata, consilierul s-a ales cu interdictia de a alege sau a fi ales, insa pedepsele accesorii au fost suspendate pe o perioada de incercare de doi ani si doua luni. Sentinta nu este definitiva, alesul avand dreptul sa formuleze apel la Tribunalul Botosani. Pe 28 ianuarie, cu putin inainte de miezul noptii, Vasile Dumitrascu de 51 de ani s-a izbit cu masina sa, un Hyundai, intr-un Opel Astra condus regulamentar de Iulian M. din Viisoara. In urma coliziunii din Saveni, ambele autoturisme au fost avariate, iar la verificarea cu etilotestul s-a dovedit ca Dumitrascu era baut, aparatul indicand in cazul lui 1,05 miligrame/litru alcool pur in aerul expirat. Trimis in boxa acuzatilor pentru conducere cu o imbibatie alcoolica peste limita legala, consilierul local spera ca va obtine achitarea la Botosani. „Accidentul in care am fost implicat a fost mai mult decat banal. Era zapada, iar masina a alunecat. Cat priveste alcoolemia, am vorbit cu avocatul si mi-a spus ca va contesta rezultatul”, a declarat Vasile Dumitrascu. Conform legii administratiei publice locale, mandatul de consilier inceteaza de drept prin demisie, (…) „sau in urma unei condamnari, prin hotarare judecatoreasca ramasa definitiva, la o pedeapsa privativa de libertate”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *