Un consilier local propune sens unic pe strada unde va fi construit Penny Market

penny marketConsilierul local Eugen Turcanu a propus, vineri, in cadrul sedintei de Consiliu local, sistematizarea strazii Nicolae Iorga, intre Colegiul National “A.T.Laurian” si Calea Nationala. Propunerea a fost facuta in contextul in care anul acesta urmeaza sa se realizeze supermarketul Penny.

Acolo va fi un trafic intens si se impune un sens unic. Sa incercam sa anticipam construirea acestui supermarket”, a spus Turcanu.

like facebookConsilierii locali au aprobat în şedinţa de vineri cesionarea unui teren ce aparţine municipalităţii, în vederea construirii complexului penny Market.

Este vorba de un teren de 238 de metri pătraţi, necesar pentru construirea complexului Penny Market. Lucrarile de constructie a supermarketului ar urma sa inceapa in primavara.

One thought on “Un consilier local propune sens unic pe strada unde va fi construit Penny Market

  1. Intens pe naiba! E plin de supermarketuri in botosani, crede ca lumea se va imbulzi acolo… Au ajuns marketurile sa dicteze traficul in botosani… Kaufland si-a facut giratoriu ca la ma’sa acasa, Carefour-ul si-a pus semafor la intrare in parcare… Tara lui Papura Voda (sau orasul lui Papura Voda in cazul de fata)…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *