Verginel Gireadă: Nu sunt de acord cu o alianţă cu PDL, cei care au tăiat în carne vie

verginel gireada pnl botosaniDeputatul PNLVerginel Gireadă respinge o colaborare cu PDL din partea partidului său, însă susţine că este doar o părere personală. Acesta a precizat, vineri, în cadrul unei conferinţe de presă că se opune unei alianţe cu fostul partid de guvernare după ce a tăiat salariile.

like facebook” Eu, Gireadă, deputatul nu aş fi niciodată de acord cu o alianţă cu PDL, cu cei care au distrus economia românească şi care au tăiat în carne vie, pensii şi salarii”, a spus Verginel Gireadă.

Acesta a mai spus că guvernarea celor de la PSD nu va fi uşoară fără PNL.

„Nu le va fi uşor celor din PSD fără noi acolo. Vom face o opoziţie adevărată. Dacă va fi ceva benefic pentru judeţ vom vota”, a mai adăugat Gireadă.

4 thoughts on “Verginel Gireadă: Nu sunt de acord cu o alianţă cu PDL, cei care au tăiat în carne vie

  1. Bai zbarjinel dupa ce ca esti cu un chisior in parnaie, mai discuti?
    Esti innebunit cz nu ai recuperat eoroii dati la primarii pdl-isti spagari , pentru a castiga!
    Acum te faci pres in fata psd-ului ca poate mai prinzi ceva, vreun cotract pentru femeia de serviciu, primarita de la EMINESCU, ca sa mai poti fura ceva cu Vlass,asa-i?
    Suspendarea se transforma cat de curand in executare si o sa ajungi tot la sters tractorul!
    Mult succes…………………….

  2. Aici ai dreptate, cu PDL e moerte curata. Eu unul am pierdul o groaza de bani cu care nu s-a facut nimic. Nu am auzit sa apara la Dorohoi un loc de munca. Nici voi cu alianta nu ati facut mare lucru. 25% e praf in ochi. Sporurile care l-am pierdut cand le primesc?

  3. este opinia lui,nu este treaba voastra,trebuie sa fie si viermi ca voi care sa se agate de altii,vedeti de barlogul vostru ,nu mai puteti dormi de grija domnului deputat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *