Cosmin Andrei şi Florin Ghiorghiţă ajung în instanţă

cosmin andrei (1)Viceprimarul Cosmin Andrei il da in judecata pe consilierul local Florin Ghiorghita pentru atacurile la persoana facute vineri, in cadrul sedintei de Consiliu local. El a spus ca banii pe care ii va obtine in urma procesului, ii va dona politistilor locali.

like facebookMi-as dori sa pot face o donatie mai consistenta decat ati facut-o dv (referire la Gheorghe Iavorenciuc), si sper sa am ocazia, in urma procesului pe care il voi intenta domnului consilier Ghiorghita, pentru ca au fost facute o serie de acuze foarte grave. Nu am facut-o pana acum, pentru ca nu au fost facute cu subiect si predicat. Ii multumesc ca a facut astazi cu subiect si predicat”, i-a spus Cosmin Andrei lui Ghiorghita.

Consilierul local nu s-a aratat intimidat si i-a raspuns lui Cosmin Andrei ca si el va sesiza DNA-ul, Parchetul si Politia cu privire la unele nereguli in activitatea pe care o desfasoara la Primaria Botosani.

Domnule Cosmin Andrei, eu cu mare placere v-am mai transmis de cateva ori ca astept sa ma actionati in instanta. Am vorbit si pe  retele de socializare de fiecare data cu subiect si predicat, la fel o fac si astazi. Ati achizitionat niste freze la pret dublu fata de cel al pietii, in baza achizitiei facute de dv. La fel va acuz public ca ati luat tei de aproape 50 de ori mai scumpi decat pe piata libera. Am sa fac toate documentele scrise catre DNA, Parchet, catre Politie, in asa fel incat dv, din postura de viceprimar, cu siguranta veti putea da raspuns cetatenilor si organelor de ancheta. Sa nu credeti ca m-am ferit vreodata de vorbele pe care le spun”, a spus Ghiorghita.

Ghiorghita i-a spus lui Cosmin Andrei ca a fost amendat de mai multe ori pentru ca a fost „sub influenta unor anumiti factori”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *