Consilierul Iavorenciuc şi-a donat indemnizaţia pentru a oferi o masă poliţiştilor locali. Vezi de ce!

Iavorenciuc gheorghe marius cristescuGest neintalnit in sedinta de Consiliu Local de vineri. Consilierul local Gheorghe Iavorenciuc si-a donat indemnizaţia de 600 lei  pentru o masa care sa fie oferita politistilor locali. El si-a exprimat dezamagirea fata de salariul mic pe care il primeste lunar un politist local si care reprezinta nivelul unei indemnizatii pe care o primeste un consilier local numai pe o sedinta.

like facebookAstazi am venit sa votez pe banii mei. Este indemnizatia mea de consilier de 600 lei pentru o ora, pentru un ras , pentru o cafea. Atrag atentia ca exista angajati din subordinea Primariei, a Politie locale, care intr-o luna iau acesti bani. Politistii locali stau in frig, in ploaie, participa la manifestari si noi nu ne-am gandit daca le ajung acesti ani. Nu se poate ca cu 4 euro pe zi sa fie platit un politist local„, a spus Iavorenciuc.

El a spus ca va depune luna viitoare un proiect de hotarare prin care sa propuna o alocatie de hrana pentru politistii locali.

bani cl

One thought on “Consilierul Iavorenciuc şi-a donat indemnizaţia pentru a oferi o masă poliţiştilor locali. Vezi de ce!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *