Atacuri fără precedent între un fost şi actual viceprimar. Ghiorghiţă care Andrei: Probabil sunteţi sub influenţa unor anumiţi factori

florin ghiorghita si catalin alexa clAtacuri verbale fara precedent intre fostul viceprimar Florin Ghiorghita  si actualul viceprimarul Cosmin Andrei. Totul a pornit de la interpelarea unui locuitor din zona Luizioaia, care a ridicat in sedinta de Consiliul local de vineri problema privind lipsa utilitatilor in zona.

like facebookDupa ce consiliul local Florin Ghiorghita a spus ca va sprijini locuitorii din zona sa aiba conditii ca la oras, dat fiind faptul ca locuieste acolo, viceprimarul Cosmin Andrei a luat cuvantul si ce cerut constituirea unei comisii in care sa fie inclus si Ghiorghita, intrucat in nenumarate randuri, a spus Andrei, Florin Ghiorghita a spus ca nu locuieste in cartierul din Cismea.

Acum aflam ca are abilitati deosebite de  a rezolva problemele cu apa si energia electrica”, a spus Cosmin Andrei.

Declaratia l-a iritat peste masura pe fostul viceprimar, care i-a raspuns ca niciodata nu a spus ca nu locuieste in cartierul Cismea, din contra, insa nu are nicio proprietate in cartier.

Ar trebui sa stiti lucrul acesta, dar probabil sunteti sub influenta unor anumiti factori si nu ati observant lucrul acesta. Vreau sa va mai spun ca cei care locuiesc acolo platesc la zi atat curenul cat si apa si atunci cand unii care, sub influenta alcoolului sau unor anumiti factori au spus ca s-a furat, ca nu s-a furat, iata ca politia a decis cu totul altceva, spre deosebire de dv. care ati primit unele amenzi pentru anumite traficuri. Atata timp cat voi locui in cartierul respectiv si locuiesc in cartierul respectiv, si cu unele riscuri destul de majore, pentru ca acolo nu este asigurata nici ordinea, nici paza. Si cu toate astea platim impozite. In perioada imediata, scurta cat veti mai fi viceprimar, mai aveti posibilitatea sa faceti ceva pentru zona respectiva”, a spus Ghiorghita.

A intervenit primarul Ovidiu Portariuc care le-a cerut consilierilor sa lase deoparte mizele strict politice si personale. Viceprimarul Cosmin Andrei a declarat ca il va da in judecata pe Florin Ghiorghita pentru atacurile facute la adresa sa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *