Scandal înainte de începerea şedinţei de Consiliu Local faţă de construcţia blocurilor de pe Bulevard

protest primarie bloc 2Peste 20 de locuitori din Bulevardul Mihai Eminescu, dar şi de pe strada Petru Rareş şi Calea Naţională au protestat, vineri, inainte de inceperea sedintei de Consiliu Local fata de intentia firmei Semnal de a ridica in zona blocuri. Ei spun ca s-au saturat sa umble pe drumuri pentru a impiedica niste ilegalitati. Ei au cerut, din nou, autorităţilor locale să nu autorizeze construcţia blocurilor pe Bulevardul Mihai Eminescu 121, propusă de firma Semnal. Printre protestatati s-au numarat si batrani de peste 80 de ani.

like facebookNici nu mai stim cui sa ne adresam. Am luat in sistem ierarhic, am depus cereri din august. Sunt sapte luni de tracasare. Am facut sesizare la Primarie, la inspectia in Constructii, am facut sesizare la APM, la politia Locala si nimeni nu ne da niciun raspuns corect. Sunt bugetari, specialisti, care ar trebui sa aplice legea. Sunt platiti din banii nostri si ne poarta de luni de zile pe drumuri. Dunt oameni batrani veniti sa-si apere proprietatile, pentru ca maine sa apara blocul„, a spus Luminita Curtman.

protest primarie bloc 1Locatarii din zona spun ca exista deja un bloc ridicat ilegal pe Bulevard si acuza ca firma a devenit coproprietara a conductei de gaz fara sa fi platit ceva.

Vor sa faca blocuri intr-o zona de case. Stau pe strada de 48 de ani si asa este o ilegalitate. Ei au cumparat o casa si au transformat-o in bloc. S-au racordat la conducta de gaz, care este proprietate personala a noastra, pentru ca noi am platit conducta principala. Cum au racordat ei apartamentelor„, a spus  Margareta Scutaru.

Protestul a fost facut inainte de inceperea sedintei de Consiliu local, dat fiind faptul ca exista pe ordinea de zi aprobarea PUD-ului pentru constructia unor noi blocuri. Cei cativa zeci de oameni au dorit sa intre la sedinta de CL, insa, initial, au fost impiedicati. Dupa ce au facut scadal, ei au fost primiti in sala de sedinta si si-au spus nemultumirile.

protest primarie bloc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *