Preşedintele CJ anunţă noi investiţii în judeţul Botoşani

drum cristinesti- racovatPreşedintele Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu, intenţionează să deschidă în jur de 25 de investiţii noi în judeţul Botoşani. Acesta a declarat că urmează să trimită către Ministerul Dezvoltării, în 15 zile , proiecte pe dezvoltarea rurală, proiecte care vor viza investiţii în drumuri, apă şi canalizare. Anul acesta urmează să fie finalizate lucrările începute, pentru care sunt necesare 650 miliarde lei vechi.

like facebook

 Am primit bani de la Ministerul Dezvoltării  şi am achitat toate lucrările care au fost executate prin programul de dezvoltare rurală de anul trecut. Aştept să îmi ajungă o notificare prin care se alocă 220 miliarde lei vechi judeţului Botoşani, pentru a putea promova proiectele. În primul rând trebuie să dau bani pe cele care au depăşit 70% obligatoriu şi trebuie să dau bani şi pe celelalte proiecte pe care le am în derulare, dar pot deschide şi lucrări noi„, a menţionat Ţurcanu.

One thought on “Preşedintele CJ anunţă noi investiţii în judeţul Botoşani

  1. Dle. pres. al CJ, ai cunostinta de notiunea de lucru in echipa? Ai cunostinta de faptul ca bunele rezultate si succese in diverse actiuni sunt rodul unei munci in echipa, ca nu e posibil sa ai rezultate in niciun domeniu actionand de unul singur? Deci atentie la modul de exprimare: eu am de platit, eu am proiecte in derulare, eu am primit bani de la min. dezvoltarii. Corect: CJ Botosani a primit banii pt.., CJ are de achitat datorii, are de pus in practica proiecte, etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *