Locuitorii de pe Bulevardul Mihai Eminescu cer consilierilor locali să nu autorizeze blocul Semnal

constructie bloc Semnal pe Bulevardul Mihai Eminescu BotosaniLocuitorii din Bulevardul Mihai Eminescu, dar şi de pe strada Petru Rareş şi Calea Naţională cer, din nou, autorităţilor locale să nu autorizeze construcţia blocurilor pe Bulevardul Mihai Eminescu 121, propusă de firma Semnal.

Oamenii au înaintat consilerilor locali care urmează să dezbată, vineri, proiectul de hotărâre privind autorizarea construcţiilor un document prin care arată că ridicarea blocurilor este ilegală.

like facebookEi se plâng că Executivul Primăriei şi, în special arhitectul şef, a încălcat flagrant normele în construcţii, dar mai ales procedura „de informare şi procedare a publicului privind obioectivul Construire imobil D+P+2 cu destinaţia locuinţe colective de pe Bulevardul Mihai Eminescu 121”.

Proprietarii de casă din zonă se plâng că autorităţile vor să impună construcţia unui bloc într-un cartier de case, în condiţiile în care Planul Urbanistic General nu permite acest lucru.  Ei cred că un imobil cu trei sau patru nivele strică arhitectura zonei, însă afectează şi confortul lor.

Protest în Consiliul Local de la construcţia blocurilor Semnal pe Bulevardul “Mihai Eminescu”

Ministerul Dezvoltării spune “Nu” construcţiei blocului Semnal de pe Bulevardul Mihai Eminescu

Firma Semnal, acuzată că a construit ilegal un bloc pe Bulevardul Mihai Eminescu

Proteste faţă de un bloc pe care vrea să îl construiască firma Semnal

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *