Fost căpitan al FC Botoşani audiat într-un caz de trafic de minori

paul-pappUn fost căpitan al FC Botoşani a fost audiat de procurorii de crimă organizată într-un caz de trafic de minori, în care acesta ar fi fost client al unor fete exploatate sexual la Vaslui.

Este vorba despre internaţionalul fundaş Paul Papp. El a dat declaraţii în calitate de martor în dosarul de trafic de minore şi persoane, în care sunt cel puţin cinci victime. Paul Papp este în prezent împrumutat de formaţia italiană Chievo Verona la echipa de primă ligă Astra Giurgiu. Proxenetul vasluian Viorel Rusu este cel acuzat că a racolat mai multe tinere, printre care şi minore, şi le-a exploatat sexual. Printre cei cărora acesta le plasa fetele se numără şi fotbalişti care erau sub contract cu FC Vaslui.

Potrivit rechizitoriului procurorilor, Viorel Rusu, de 48 de ani, şi-a început „activitatea” din anul 2011. El caza fetele în locuinţa sa din municipiul Vaslui , dar şi în alte apartamente închiriate. Toţi banii pe care fetele îi scoteau din prestaţiile sexuale erau luaţi de Rusu, iar în momentul în care fetele împlineau vârsta majoratului erau exploatate sexual în în Irlanda şi, respectiv, Elveţia, prin intermediul altei persoane.

like facebookVictimele erau obligate să trimită periodic importante sume de bani ce erau ridicate, în general, de la serviciile Western Union prin intermediari sau personal.

Sursa: VasluiNews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *