Botoşăneanul Ovi Cernăuţeanu are soţie om de afaceri. Vezi cu ce se ocupă!

oviKitty Jacobsen, sotia norvegianca a lui Ovi, partenerul Paulei Seling la concursul Eurovison, are o agentie de turism medical prin care-si aduce compatriotii sa-si refaca dantura in tara noastra.

Ovidiu Cernauteanu, alias Ovi, a luat numele de familie al sotiei sale, Kitty Jacobsen, pastrandu-l chiar si dupa ce cuplul, alaturi de cei doi copii, s-a stabilit in Romania.

like facebookDaca Ovi s-a concentrat pe activitatea artistica, sotia sa si-a deschis o afacere. Ea a infiintat o agentie de turism medical prin care aduce norvegieni ce vor sa-si repare dantura la preturi mult mai mici decat in tara lor.

Potrivit Wowbiz.ro, în Norvegia, sotia lui Ovi isi face deja reclama: “Stiti cati bani puteti economisi daca va veti face un implant dentar in Romania? Foarte multi! Sa va dau un exemplu: in Norvegia, acesta costa 25.000 de coroane (n.r. 3000 euro), iar in Romania doar 9.500 de coroane (n.r. 1150 de euro), inclusiv anestezia generala”. 

ovi cernauteanuPe langa tratamentul la clinicile stomatologice, sotia lui Ovi le ofera norvegienilor si tururi ce includ vizite pe Valea Prahovei, la Castelul Bran si la Brasov.

Botoşăneanul Ovi Cernăuţeanu a câştigat, de curând, selecţia naţională a Eurovision, urmând să participe, alături de Paula Seling, în finala din Copenhagasotia lui ovi

 

 

One thought on “Botoşăneanul Ovi Cernăuţeanu are soţie om de afaceri. Vezi cu ce se ocupă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *