Surpriză la extragerea Eurovision! Botoşăneanul Ovi Cernăuţeanu a înlemnit când a văzut ce bilet a tras la selecţia naţională

ovi si paulaPrin lumea artistilor, se spune ca nimic nu e mai rau decat sa fii primul la un concurs de interpretare in care publicul este cel care isi alege favoritul.

Cam asta au simtit si Paula Seling si Ovi, atunci cand, emotionati, s-au indreptat spre urna din care au extras biletul ce avea sa le stabileasca ordinea intrii in selectia nationala pentru Eurovision, potrivit Wowbiz.ro.
Cei doi s-au imbiat, mai intai, unul pe altul sa extraga, dupa care au decis ca e mai bine sa se tina de mana, iar cel care a pus mana pe bilet a fost Ovi.

Increzator si zambitor, el a despaturit hartia si, stupoare, deodata chipul i s-a schimonosit. In prima faza, Paula nu a realizat ce se intampla si a continuat sa rada si sa glumeasca. A observat ca ceva e in neregula abia cand l-a vazut pe partenerul ei de scena desfigurat. A verificat si ea biletul si s-a albit brusc la fata: trasesera numarul 1.

like facebookIn lumea artistilor, se spune ca nimic nu este mai rau decat sa fii numarul 1 intr-un concurs de interpretare in care publicul este cel care desemneaza castigatorul. Nu de alta, dar prima piesa este cea care, de obicei, e data cel mai usor uitarii si eclipsata de celelalte.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *