Gravidă la 14 ani cu tatăl vitreg

fata ingrijorataO elevă de 14 ani, din Ibăneşti, a fost internată zilele trecute la Maternitatea Dorohoi, unde medicii au constatat că este însărcinată în patru luni.

Cazul se află şi în atenţia poliţiştilor. Potrivit acestora, situaţia elevei era monitorizată de aproape jumătate de an de Autoritatea Tutelară din cadrul Primăriei Ibăneşti. În luna octombrie a anului trecut, copila i-a spus unei colege că intenţionează să fugă de acasă cu un grup de băieţi într-o localitate din judeţul Suceava.

like facebookOdată aflate intenţiile fetei, la casa familiei a sosit o comisie din cadrul Autorităţii Tutelare condusă de Romică Magopeţ, primarul comunei şi formată din profesori şi poliţişti. În locuinţă au fost găsiţi tinerii cu care fata urma să fugă de acasă, iar intervenţia comisiei a făcut-o să renunţe. Totodată mama fetei a fost avertizată de relaţiile „neortodoxe” depistate între elevă şi concubinul mamei. Oamenii legii au decis să o supună unei expertize medico-legale, care a stabilit că aceasta nu şi-a început viaţa sexuală. Cu toate acestea, la nici jumătate de an fata a rămas însărcinată.

Luată la întrebări, eleva a recunoscut că, la finalul anului trecut, a întreţinut de bunăvoie relaţii sexuale cu bărbatul de 33 de ani.

Sursa: Monitorul de Botoşani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *