Vedetă din Botoşani implicată într-un scandal. S-a crizat că i-a furat locul de muncă: „E ieftină, de aceea au preferat-o”

roxana vasniucCandva prietene, acum au devenit rivale. Fosta iubita a milionarului Nick Radoi i-a suflat  cunoscutei vedete la nivel naţional, botoşănencei Roxanei Vasniuc, emisiunea pe care aceasta o facea la Etno TV. Roxana a fost deranjata de vestea potrivt careia va fi inlocuita de Alina Radi.

Roxana Vasniuc a inceput anul prost. In luna ianuarie, vedeta a fost concediata definitiv si irevocabil de la postul Etno TV, unde lucra de trei ani, ea realizand o emisiune cu audiente foarte bune. Nu era pentru prima data cand Roxanei i s-a spus sa plece acasa.

Ea mai trecuse printr-o experienta similara acum jumatate de an, cand mai-marii postului au anuntat-o ca au dat-o afara, dupa care au revenit asupra deciziei. Nu s-a intamplat, insa, la fel si in ianuarie, cand a ramas fara loc de munca, postul tv facand dizponibilizari in masa. La vremea respectiva, Roxana a fost anuntata ca emisiunea ei va fi scoasa din grila, la fel ca si alte productii. Surpriza, insa, la doar o luna de cand Roxana si-a pierdut jobul!

like facebookIn realitatate, ea fost inlocuita de Alina Radi, cantareata de muzica populara si fosta iubita a milionarului Nick Radoi. Roxanei nu i-a picat bine faptul ca Etno TV a preferat-o pe Alina, cu atata mai mult cu cat nu se astepta ca in locul ei sa fie adusa o incepatoare.

Situatia a fost de-a dreptul neplacuta, mai ales ca cele doua se cunosc de ceva timp si chiar erau in relatii bune, intre ele legandu-se o oarecare prietenie. In plus, fosta vedeta de la Etno TV sugereaza ca prietena ei, pe care a si avut-o ca invitata in emisiune de cateva ori, se multumeste cu putin.

“Cei de la Etno TV prefera ceva mult mai ieftin in locul meu. Eu am plecat pentru ca aveau probleme financiare. Pe ea nu o platesc, iar eu nu puteam sa stau in aceste conditii. Oricum, eu in emisiune aveam artisti numai unul si unul, iar ea va avea artisti aflati la inceput de drum. Nu o sa fie la nivelul meu; eu sunt un om cu experienta, iar ea face asta ca sa se promoveze”, ne-a spus Roxana Vasniuc, suparata ca amica ei i-a luat locul.

Dupa ce a batut palma cu postul Etno TV, Alina Radi va incepe filmarile pentru “Petrecem romaneste”, emisiune care va avea exact acelasi format ca cea prezentata pana in ianuarie de Roxana Vasniuc. Alina se afla pentru prima data in ipostaza in prezentatoare tv. Originara din Timisoara, ea va face naveta intre orasul natal si Bucuresti.

Sursa: Cancan.ro
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *