Viceprimarul Andrei către directorii de şcoli: Multe unităţi nu au primit bani de mult timp pentru investiţii şi dezvoltare

sedinta directori scoli 014Viceprimarul municipiului Botoşani, Cosmin Andrei, a declarat, vineri, în cadrul unei şedinţe cu directorii de şcoli, că Primăria Botoşani va contina să investească fonduri în modernizarea unităţilor de învăţământ. El le-a spus directorilor că municipalitatea a alocat anul trecut bani pentru finalizarea unor lucrări care stagnau de ani buni în şcoli.

Şcolile în trecut au avut o situaţie pe care o cunoaşteţi şi aţi cunoscut-o bine. S-a văzut clar îmbunătăţirea unităţilor de învăţământ din punct de vedere al susţinerii pe partea materială. Întrucât multe unităţi şcolare nu au primit bani de mult timp pentru investiţii şi dezvoltare, au fost necesare lucrări de reparaţii ale acestora sau de finalizare a unor investiţii care stagnau”, a spus viceprimarul Cosmin Andrei.

like facebook

 Potrivit acestuia, pentru acest an sunt planificate investiţii de aproape un milion lei în şcolile din municipiul Botoşani.  Vor fi reabilitări la  Grădiniţa 20, Grup Şcolar „Elie Radu”, Şcoala 4, Liceul cu Program Sportiv, Şcoala 17, Şcoala 7, Şcoala 2, Colegiul Naţional „Mihai Eminescu”.

Cosmin Andrei le-a cerut totodată directorilor să vină din timp la Primărie şi solicite fonduri pentru proiectele pe care intenţionează să le demareze.

Aveţi uşa deschisă la Primăria municipiului, cu rugămintea de a veni din timp pentru constituirea bugetului„, a adăugat viceprimarul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *