Dorin Ciuştea, consilier judeţean: Creşterea veniturilor la Nova Apaserv se bazează pe ajutorul lui Dumnezeu şi gradul de suportabilitate al populaţiei

dorin ciustea consiliul judetean botosaniConsilierul Judeţean Dorin Ciuştea a criticat în termeni duri fundamentarea bugetului operatorului de apă. Acesta a menţionat că fundamentarea creşterii veniturilor la Nova Apaserv, în 2014, are la bază producţia meteo şi nu creşterea fixă a producţiei de apă şi canal precum şi majorarea tarifelor începând cu luna iulie.

like facebook„Creşterea este fundamentată de producţia meteo şi nu pe creşterea fixă a producţiei de apă şi canal. Această creştere are la bază şi strategia de tarifare care prevede faptul că începând cu 1 iulie vor creştere preţurile. Fundamentarea veniturilor se bazează pe ajutorul lui Dumnezeu şi gradul de suportabilitate al populaţiei”, a afirmat Dorin Ciuştea.

Preşedintele Consiliului Judeţean a respins această ipoteză afirmând că calculul apei meteorice are la bază o formulă matematică ce ţine cont de cantitatea de precipitaţii căzută în anul anterior, iar majorarea tarifelor este asumată prin proiectul de modernizare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *