Doar doi dintre directorii susţinuţi de PNL sunt cu adevărat liberali. Vezi ce spune Ţurcanu despre directorii PNL!

directori deconcentrate-colegiul prefecturalDoar doi dintre directorii institutiilor publice sustinuti pe functii de PNL sunt cu adevarat liberali. Afirmatia apartine presedintelui PNL Botosani, Florin Turcanu, care este convins ca 99,9% dintre directorii PNL vor merge acasa. Liderul PNL Botosani a nominalizat, joi, care sunt directorii in functii cu adevarat liberali, respectiv Sorin Corduneanu, director Direcţia Silvică si Liviu Alexa, şef la Inspectoratul de Stat pentru Controlul Traficului Rutier.

like facebookCati PNL-isti adevarati am eu din acesti directori. Nu prea. I-am tinut pentru ca erau directori. Cum pot sa spun despre un om ca este liberal adevarat, cand el a devenit membru de partid in urma cu jumatate de an, un an. Un liberal adevarat trebuie sa demonstreze lucrul acesta prin ceea ce face. Nu i-am sustinut. I-am luat ca atare. Liberalii adevarati sunt putini. Cei care nu au cerut functii la partid sunt liberali adevarati„, a spus Florin Turcanu.

Despre Minodora Vasiliu, director la Direcţia Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor si Radu Turcanu director la Finante, Turcanu a spus ca nu au treaba cu partidul. Despre Liviu Zaharia- director Agenţia de Plăţi şi Intervenţii în Agricultură: <era demult in afara>.  Despre Cristian Delibaş, director Direcţia pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală, Turcanu a spus: <era si el undeva pe acolo>, in timp ce despre Stelian Meţler-inspector şef Inspectoratul Teritorial de Muncă, Turcanu a precizat <Este cu puterea>. Despre Silvana Tudorache- director Direcţia de Sănătate Publică, presedintele PNL a spus: <Ea a fost peste tot si o respect>. Sorin Corduneanu, director Direcţia Silvică, este, spune Turcanu, < Un tip corect. Nu are 100% liberalism in sange, dar sunt convins ca daca i se va cere, se va retrage pe postului lui de sef la Ocolul de la Trusesti>. Directorul Registrului Auto Român, Zoltan Barna, va ramane la putere, mai spune Turcanu, intrucat <Este ungur si ramane la putere. Isi rezolva problema>, in timp ce despre directorul Directiei de Cultura, Danut Hutu a spus: <Este din PDL. M-a rugat primarul din VF. Campului sa il lasa sa manance o paine>- Stelian Plesca, şef Autoritatea Română Rutieră.

Pana la aceasta data doar liberalul Stelian Plesca si-a dat demisia din functia de director ARR.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *