Preţul apei va creşte, din nou, de la 1 iulie 2014. Vezi cu cât!

robinet fara apa (1)Preţul apei furnizate de societatea comercială Nova Apaserv Botoşani va creşte, din nou, începând cu data de 1 iulie 2014, potrivit bugetului de venituri şi cheltuieli al operatorului de apă, care a fost aprobat, joi, de Consiliul Judeţean. Potrivit acestuia, de la 1 iulie, apa se va scumpi cu 5,5%, iar canalizarea cu 45%.

„Pentru serviciile de canalizare- epurare, tarifele practicate au fost ajustate cu inflaţia până la nivelul lunii martie 2013, iar începând cu luna iulie 2014, în baza Strategiei tarifare, a fost estimată o creştere medie impusă a acestora cu 45%, în termeni reali, vizându-se unificarea acestor tarife”, se arată în nota de fundamentare a bugetului Nova Apaserv.

like facebookÎn prezent, tariful la serviciile de apă este de 3,14 lei/ metru cub, tarif intrat în vigoare la 1 iulie 2013.

2 thoughts on “Preţul apei va creşte, din nou, de la 1 iulie 2014. Vezi cu cât!

  1. atit stiu cei ce conduc judetul sa scumpeasca dar nea intrebat cineva daca suntem de acord ,turcanu ia deciziile si noi platim apa e si asa scumpa ,mai scumpim si canalizarea ,nu uitati ca vine votul acusi su va spunem adio ,faceti ce au facut si altii si nu au ajuns bine asa ca mai ginditiva dragi consilieri

  2. MAI ANGAJATI TOT FELUL DE EXEMLPARE SI CU CE SA LE DATI SALARII CU PATRU CIFRE , AMANTE , NEPOATE ??CINE SPUNE NUMELE UNUI ANGAJATE RECENTE CU PICIOARELE LUNGI? SAU O NEPOATA ?? CATI MEMBRI ARE CONSILULU DE ADMINISTRATIE?? CE BANI LE INTRA ACESTOR PROTEJATI ??? SAU TACETI MALC?/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *