Şefa Laboratorul de radiologie şi imagistică: Suntem nevoiţi să împărţim banii pe numărul de zile din lună. Sunt insuficienţi

medic sanda grigoriciucFonduri insuficiente şi la Laboratorul de radiologie şi imagistică de la Spitalul Judeţean. Medicul Sanda Grigoriciuc, şefa laboratorului, a declarat că suma primită lunar de la Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate este insuficientă. În primul trimestru al acestui an s-a repartizat 6.600 lei pe lună, această sumă putând fi consumată, susţin reprezentanţii spitalului, în totalitate încă din prima zi.

Este o adresabilitate mare, motiv pentru care se întâmplă uneori să fie aglomeraţie la uşă. Urmează să semnăm un contract cu Casa de asigurări şi sper să fie mai favorabil. Suma pe care o primim se împarte şi la Pediatrie, Maternitate, iar pentru Spitalul Judeţean rămân în jur de 3.900 lei pe lună„, a afirmat Sanda Grigoriciuc.

like facebook

 Pentru ca fondurile să nu fie epuizate încă din primele zile ale lunii, reprezentanţii Laboratorul de radiologie şi imagistică sunt nevoiţi să îi programeze pe zile.

Avem o sumă şi o împărţim pe numărul de zile din acea lună. În cadrul acelei sume, primii programaţi îi examinăm atunci, iar pe ceilalţi îi reprogramăm pentru luna viitoare”, a adăugat şefa Laboratorului de radiologie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *