Ţurcanu i-a cerut lui Dolineaschi să îşi facă treaba şi să înlocuiască directorii liberali

turcanu florinPreşedintele PNL Botoşani, Florin Ţurcanu, i-a cerut preşedintelui PSD Botoşani, Andrei Dolineaschi să îşi facă treaba şi să înlocuiască directorii liberali de la instituţiile deconcentrate, dacă se impune. Ţurcanu a spus că PNL a trecut în opoziţie, iar de pe această poziţie nu pot fi negociate funcţii.

M-am întâlnit, miercuri dimineaţă, la o cafea cu domnul Dolineaschi. I-am spus că orice discuţie o am cu dumnealui, aş vrea să înceapă fără să negociem posturi. Am venit cu propunerea să terminăm cu negocierile de posturi, să-şi facă treaba şi să înlocuiască liberalii. În opoziţie, eu nu pot negocia funcţii„, a spus Ţurcanu.

like facebook

 Cei doi au stabilit să aibă o relaţie corectă pe viitor, iar interesele cetăţenilor primeze.

3 thoughts on “Ţurcanu i-a cerut lui Dolineaschi să îşi facă treaba şi să înlocuiască directorii liberali

  1. Umflatule, dai drumul de pe scaunul de la CJ, iti ese lene sa gandesti la fel si cand erai la sala si cica face-ai banda da tu stateai si citeai ziarul.
    Faceti circ dragi politicieni, PNL a-ti avut toate ministerele si ce a-ti dorit dar voi vreti mai mult. USL a fost ales de atata lume si voi dati cu piciorul in ei plesnitilor.

    1. Aici facem Limba si Literatura Romana, omul mai greseste, am mancat niste litere si pentru tine asta e un motiv de molfait.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *