O tânără a decedat într-un accident pe drumul Botoşani-Suceava

accident baisa botosani1O tânără, de 24 de ani, şi-a pierdut viaţa într-un accident petrecut, miercuri, pe drumul Botoşani-Suceava.

Alina Ghidiu se afla pe scaunul din dreapta al unui Opel Corsa,înmatriculat în Mureş, ce se îndrepta dispre Botoşani spre Suceava, iar şoferul, Ioan Teofil Rad, de 27 de ani, a pierdut controlul volanului într-o curbă la stânga în zona intersecţiei drumului naţional cu drumul judeţean spre Corni.

like facebookAutoturismul a intrat într-o Skoda Octavia, înmatriculată în Suceava, impactul fiind violent, Opelul fiind lovit în partea dreaptă. Pasagera din Opel a rămas încarcerată în maşină, însă intervenţia cadrelor mediale a fost în zadar. Prietenul ei aflat la volan a suferit mai multe traumatisme fiind transportat, alături de două persoane din Skoda la spital.

Cei doi tineri din Târgu Mureş au venit în vizită la nişte rude din Botoşani şi miercuri se întorceau spre casă. Din primele concluzii ale anchetei, şoferul din Opel s-ar face vinovat de producerea accidetului pentru neadaptarea vitezei la condiţiile de drum.

accident baisa botosani2accident baisa botosnaiaccident baisa botosani4accident baisa botosani3 

 

2 thoughts on “O tânără a decedat într-un accident pe drumul Botoşani-Suceava

  1. [Marked as spam by Antispam Bee | Spam reason: Server IP]
    Multumim primarului si intregii sale echipe de partid USL, pardon PSD pentru eforturile considerabile si realizarea unui carosabil perfect, plin de aderenta si foarte lin pe care il avem pe traseul Botosani – Suceava !

    Multumim d-ul O.Portariuc ! Soferii din Botosani va sunt recunoscatori pentru km de asfalt oferiti din abundenta catre toate iesirile din oras !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *