Portariuc, dat în judecată de Ţurcanu

Primar- Ovidiu Portariuc- nume pe usaPrimarul municipiului Botoşani, Ovidiu Portariuc, s-a ales cu un proces, după scandalul pe care l-a avut cu directorul Direcţiei Servicii Publice, Sport şi Agrement, Eugen Ţurcanu.

Acesta din urmă a acţionat în instanţă Primăria Botoşani şi pe primarul Ovidiu Portariuc, cerând anularea sancţiunii de reducere cu 5% a salariului pe două luni dispusă de Comisia de disciplină.

eugen turcanulike facebookEugen Ţurcanu consideră că decizia este ilegală şi abuzivă şi, din acest motiv, solicită instanţei să oblige Primăria să îi plătească şi daune morale de 30.000 de lei.

Eugen Ţurcanu, sancţionat de primarul Portariuc

Directorul DSPSA aşteaptă o nouă sancţiune din partea unei noi comisii de disciplină. El are informaţii că membrii comisiei au propus sancţionarea sa cu 10% din salariu pe trei luni.

 

 

2 thoughts on “Portariuc, dat în judecată de Ţurcanu

  1. De ce exista o asemenea directie?Cu ce se ocupa?Nu cumva cu numararea firelor de iarba din parcul Eminescu?Mai ales ca de vreo 3 ani iarba s-a rarit sau chiar a disparut,copacii de pe bulevard se usuca din cauza tehnologiilor avansate de bordurare…

  2. mai gigel, nu conteaza ce face aceasta directie, omul a castigat postul prin concurs, directia respectiva are largi atributii pentru municipalitate, are serviciul edilitare, bazele sportive si cred ca si alte domenii! dar trecand peste legi, unii angajatori pusi pe perioada determinata, fac ce vor ei cu angajatii, mai ales acei care nu accepta compromisuri! nu e singurul caz, ve-ti mai auzi zilele urmatoare de unul asemanator, in care directorul(numit cu delegatie, fara concurs) schimba fisele posturilor dupa bunul lui plac, incalca anumite legi pe care ar trebui sa le cunoasca, face presiuni si hartuieste angajatii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *