Efectul scandalului pe nocturna de la stadion: Preţul de pornire a licitaţiei va fi cel stabilit de proiectant

stadionul botosani iarna (1)Licitaţia privind construcţia instalaţiei de nocturnă la Stadionul municipal va porni de la suma stabilită de firma Elpro, respectiv 1,6 milioane euro şi nu de la un preţ mai mic, aşa cum a anunţat primarul Ovidiu Portariuc.  Viceprimarului Cosmin Andrei crede că preţul ar fi scăzut doar în urma refacerii proiectului, însă, spune el, acest lucru ar fi dus la întârzierea procedurilor cu două-trei luni. Oficialii Primăriei cred că abia în urma licitaţiei, lucrarea va avea un preţ mai bun.

Am avut consultări şi cu firma care a proiectat şi cu colegi din Primărie şi ar fi întârziat foarte mult o refacere a proiectului. Sperăm ca suma adjudecată să fie la o valoare reală, poate cu 20% mai puţin, respectiv 1,2 milioane euro. Să vedem cine o să se prezinte la licitaţie„, a spus viceprimarul Cosmin Andrei.

like facebook

 Licitaţia privind construcţia nocturnei urmează să fie urcată pe SEAP. Primarul Ovidiu Portariuc a acuzat, luna trecută, că valoarea proiectului, 1,6 milioane euro cu TVA, este cea mai mare suma din ţară pentru realizarea unei nocturne şi că atribuirea contractului nu s-a făcut într-un mod transparent.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *