Prins de jandarmi în timp ce îşi încărca maşina cu ţigări de contrabandă

tigari captura jandarmiUn bărbat s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins de jandarmi cu ţigări de contrabandă. Un echipaj de jandarmi, care acţiona marţi dimineaţă în zona Bucovina din municipiul Botoşani, a observat, în jurul orei 06.00, un individ care transporta o geantă de rafie voluminoasă.

Bărbatul s-a oprit lângă un autovehicul, iar în momentul în care introducea geanta în portbagaj, jandarmii au procedat la legitimarea acestuia. Întrebat cu privire la conţinutul bagajului, proprietarul acestuia a recunoscut că are ţigări.

În urma controlului genţii şi a autovehiculului, jandarmii au găsit 749 de pachete de ţigări de diferite sortimente, de provenienţă Republica Moldova, dar persoana în cauză nu a putut dovedi provenienţa legală a acestora. Ţigările au fost găsite atât în geanta de rafie, cât şi într-un sac aflat în spatele scaunului şoferului.

like facebook

 Lucrătorii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Botoşani au confiscat întreaga cantitate de ţigarete şi i-au întocmit actele de sesizare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de  ,,transportul mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal, cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârşirii acesteia”.

Pachetele de ţigări confiscate şi actele de sesizare vor fi înaintate Serviciului de Investigare al Fraudelor din cadrul I.P.J. Botoşani , potrivit unui comunicat al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *