Cabana Stejarul a fost vândută unui om de afaceri din Botoşani

cabana stejarul botosaniUna dintre cele mai vechi şi mai cunoscute pensiuni turistice din judeţul Botoşani, Cabana Stejarul, a fost vândută. Cooperativa de consum Consumcoop a vândut clădirea şi terenul de pe raza localităţii Baisa omului de afaceri Viorel Dănuţă.

Informaţia a fost confirmată de preşedintele Consumcoop, Gheorghe Vâzdoagă, care a refuzat să facă publice detalii privind tranzacţia.

like facebookSe pare că  suma convenită între Trans Expres, firmă patronată de Viorel Dănuţă şi Cooperativa de consum Consumcoop, se ridică la aproximativ 200.000 de euro.

cabana stejarul botosani.3jpgViorel Dănuţă are în vedere menţinerea obiectului de activitate a pensiunii Stejarul. De altfel, noul proprietar a început deja modernizarea imobilului, iniţial la partea de restaurant, iar apoi la capacitatea de cazare.

Firma Trans Expres are ca profil de activitate „Activităţi de jocuri de noroc şi pariuri” şi a avut, în 2012, o cifră de afaceri de 8,5 milioane de lei.

Viorel Dănuţă mai deţine hotelul Tex din strada Primăverii, dar şi Clubul Tex de pe Bulevardul Mihai Eminescu, care a fost închiriat unei alte firme.

cabana stejarul botosanicabana stejarul botosanicabana stejarul botosani

One thought on “Cabana Stejarul a fost vândută unui om de afaceri din Botoşani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *