Dolineaschi îi cere lui Ţurcanu să nu rupă USL la Botoşani, chiar dacă miniştrii PNL se retrag din Guvern

alegeri psd Botosani- Andrei DolineaschiPreședintele PSD Botoșani, Andrei Dolineaschi, a adresat marți, 25 februarie, un apel către liberalii botoșăneni să nu rupă USL la nivel județean, chiar dacă miniștri PNL se vor retrage din Guvernul Ponta.
Am susținut întotdeauna că, indiferent de evoluțiile politice, noi trebuie să respectăm voința alegătorilor noștri. De aceea am susținut tot timpul că USL nu trebuie să se rupă. Acum fac un apel la colegii din PNL Botoșani să continuăm colaborarea la nivelul administrației botoșănene, indiferent de deciziile care se vor lua la nivel central. Nimic nu ne împiedică să lucrăm împreună la nivel județean și local, chiar dacă miniștrii liberali nu vor mai veni la ședința de guvern de mâine”, a declarat președintele PSD Botoșani.
like facebookAcesta a adăugat că o colaborare PNL-PSD la nivelul județului Botoșani este legitimată de votul exprimat de botoșăneni la alegerile din 2012 și este de preferat față de Alianța Răului PNL-PDL.

Trebuie să ținem cont că în 2012 botoșănenii au votat masiv USL la nivelul județului. Deci, cred că domnul președinte Florin Țurcanu ar face o mare greșeală dacă va abandona formula PSD-PNL pentru a reface Alianța Răului PNL-PDL. Românii nu au uitat că această Alianță a Răului a stat la baza instituirii regimului Băsescu în România”, a spus Dolineaschi, care a adăugat că ar fi dispus să negocieze cu liberalii un acord de colaborare la nivel județean pentru a asigura continuitatea în funcționare a administrației.
Putem face un acord de colaborare la nivel administrativ, iar eu voi susține menținerea liberalilor în funcțiile administrative din județ. Știu că au fost multe disensiuni la nivel local, dar le putem depăși dacă ieșim din logica conflictuală și punem voința alegătorilor noștri mai presus de interesele personale sau de partid. Ușa PSD Botoșani rămâne deschisă pentru PNL și îmi doresc ca liberalii să răspundă pozitiv la acest apel”, a mai spus Dolineaschi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *