Mai multe şcoli din judeţ, verificate de Inspectoratul Şcolar

mihaela hunca 3Mai multe scoli din judetul Botosani vor fi, saptamana acesta, tinta unor controale ale Inspectoratului Scolar Judetean. Mihaela Hunca, inspector general al ISJ, a declarat ca verificarile vor fi facute in acele scoli in care au fost depistate nereguli la controalele din luna ianuarie.

Sunt inspectii de revenire si se fac in unitatile de invatamant unde au fost inspectii generale. Inspectorii merg sa vada daca acele masuri propuse au fost realizate. Neinregistrarea documetelor manageriale sau nediscutarea lor in consiliile profesorale au fost unele nereguli depistate si s-au propsu masuri pentru imbunatatirea activitatii de predare la clase„, a mentionat Mihaela Hunca, inspector general al ISJ.

like facebook

 Controalele vor fi facute la Scoala Gimnaziala nr. 12 Botosani; Scoala Gimnaziala nr. 1 Lunca; Scoala Gimnaziala nr. 1 Leorda; Scoala Gimnaziala nr. 1 Corlateni; Scoala Gimnaziala nr. 1 Durnesti; Scoala Gimnaziala nr.1 Unteni.

 

2 thoughts on “Mai multe şcoli din judeţ, verificate de Inspectoratul Şcolar

  1. Verificari de forma! La vocational in Dorohoi zilele de sarbatoare, cand elevii merg la sljbe, nu se fac recuperări ale orelor pierdute. De fapt, nici orele nu se prea fac. Inspectiile se fac de forma?

  2. [Marked as spam by Antispam Bee | Spam reason: Server IP]
    Poate verifica si la scoala Trusesti de ce profesoara de matimatica Doncila nu-si face orele. Da orcum nui face nimic nimica ca are pile si la director si la inspector

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *